I forbindelse med utfasingen av Visma Reporting har BI Pro identifisert en mangel i markedet. Dette gjør at vi komplementerer BI Pro Solutions med BI Pro Reporting! 

BI Pro Reporting er en komplett rapporteringsløsning bestående av sideformaterte rapporter – optimalisert for eksport til både PDF og Excel. Rapportene er parameterstyrte og gir deg oversikt ned til den minste detalj. Rapportene kan settes opp med abonnement for automatisk utsendelse til ledelse, styre og andre ansatte på definerte tidspunkt. Vårt brede spekter av rapporter inkluderer blant annet kunde- og leverandørreskontro, resultat- og balanserapporter og oversikt over driftsmidler. Gjennom vår administrasjonsportal kan brukertilganger til ulike selskap enkelt administreres. 

Vi bistår deg i implementerings- og overgangsfasen til BI Pro Reporting og sørger for at vår plug-and-play løsning fungerer optimalt fra første sekund. Ved å benytte seg av BI Pro Reporting kan man enkelt også koble seg til våre andre Power BI-løsninger. De krever da ingen brukerlisens utover den man allerede har gjennom BI Pro Reporting. Våre løsninger er bygd mot Power-plattformen til Microsoft og man vil derfor få de nyeste oppdateringene og eventuelle forbedringer automatisk implementert i løsningene. 

Våre månedspriser for BI Pro Reporting er 1490,- for enkeltfirma og fra 6900,- for regnskapsbyrå. Tilgangslisens på kr 225,- pr bruker kommer i tillegg. 

Her er flere detaljer om BI Pro Reporting!