BI Pro og Com2gether har inngått et partnerskap for utvikling og leveranse av styrings- og rapporterings­verktøy for Com2gether sine handelsløsninger

Samarbeidet kombinerer Com2gether sin sterke kompetanse på skreddersydde IT-løsninger og BI Pro sin ekspertise innen analyse og rapportering

Sammen tilbyr vi verdiøkende verktøy for effektiv drift!

I første omgang er det utviklet en løsning for det komplette butikkdata og ordresystemet, PC-kasse. Løsningen er brukervennlig, kostnadseffektiv og enkel å sette opp, og er derfor et ideelt valg for små og mellomstore bedrifter.

Den nye løsningen, utviklet av BI Pro for Com2gether, lar virksomheten følge opp salgs-, lager- og innkjøpsdata i sanntid, og gir verdifull innsikt i arbeidet med å ta datadrevne beslutninger.

Løsningen har som formål å hjelpe SMB-er med å redusere kostnader, øke salg, og transformere måten de tar beslutninger på. Løsningen er allerede tatt i bruk hos flere av Com2gether sine sluttkunder – med stor suksess.

BI Pro og Com2gether vil kontinuerlig jobbe for å videreutvikle sine felles løsninger, slik at kundene til enhver tid har tilgang til de mest effektive verktøyene og den nyeste teknologien for skreddersydde styringsverktøy.

​Ønsker du å teste løsningene, ta kontakt med:
Kenneth i Com2gether (kenneth.jacobsen@c2g.no)
Yngve i BI Pro (yngve@bipro.no)

Skroll til toppen