Personvern (Privacy Policy) på bipro.no

Behandlingsansvarlig

BI Pro AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger på www.bipro.no.
BI Pro AS benytter Microsoft som leverandør av IT-tjenester.

Formål

BI Pro AS er opptatt av ikke å lagre mer informasjon om brukerne enn det som er nødvendig for å gi deg en god brukeropplevelse. Formålet med innsamling av personopplysninger er å loggføre bruken av nettstedet. Loggen brukes til å

  • lage statistikk over bruken av nettstedet,
  • analysere bruksmønsteret for å kunne forbedre nettstedet og
  • avsløre eventuell bruk i strid med brukervilkårene.

BI Pro AS skal ikke benytte dine automatiske innsamlede data til annonsering eller andre kommersielle formål.

Grunnlag for behandlingen

Behandlingsgrunnlaget for BI Pro AS sitt bruk av informasjonskapsler og analyseverktøy på www.bipro.no er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav f (interesseavveining).

Personopplysninger som behandles

BI Pro AS lagrer bruksmønster og opplysninger du frivillig oppgir på www.bipro.no.

Ved bruk av www.bipro.no logges også nettlesertype, tidspunkt, IP-adresse og eventuell lenke du kom inn til tjenesten fra. Dette logges for å kunne lage statistikk over bruken av nettsidene. Dette logges også av sikkerhetshensyn for å avdekke angrep mot nettsidene og uautorisert bruk i form av massenedlasting ved hjelp av automatiske metoder eller verktøy. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute gitte IP-adresser og geografiske områder fra tjenesten.

BI Pro AS bruker informasjonskapsler (”cookies”) på www.birpo.no for å forbedre din brukeropplevelse. Informasjonskapsler er små tekstfiler som et nettsted lagrer på brukerens datamaskin.

BI Pro AS bruker analyseverktøyene Google Analytics og Microsoft Power Plattform for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Disse aktørene bruker informasjonskapsler og BI Pro AS benytter disse med standard oppsett.

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Ved bruk av «Kontakt oss» eller andre innsendingsfelt lagrer vi informasjonen du frivillig oppgir i tillegg til tidspunkt og IP-adresse.

Dine rettigheter

Personopplysningsloven gir deg som registrert blant annet rett til å få innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.