BI Pro gir deg skreddersydde rapporter fra Tripletex!

Som integrasjonspartner hos Tripletex kan vi tilby deg rapporter bygd på ledende teknologi som sikrer deg konkurransefortrinn!

BI Pro har utviklet en effektiv integrasjon mot Tripletex som gir deg og din bedrift unik innsikt i store datamengder. Vi tilgjengeliggjør dine data og presenterer disse slik at du kan fokusere på å dra nytte av verdien som ligger i dataene.

Usikker på hva du trenger
– ta en prat med Yngve

Det er ikke alltid lett å vite hva en trenger og hvilke muligheter som finnes. Vi har lang erfaring med Tripletex og tar gjerne en prat. Send meg mail-adressen din, så tar jeg kontakt og avtaler tid for en prat.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Løsningen er utviklet i tett dialog med våre kunder

Vi har utviklet en rekke spesialtilpassede løsninger for å dekke våre kunders ulike behov. Vi gjør uttrekk direkte mot dataene som ligger lagret i Tripletex og kan bygge rapporter basert på alle tall som lagret i systemet. Integrasjonen vår er fleksibel og gjør at du selv kan definere hvilke beregninger og visninger du vil ha i rapportene.

Få oversikt over ordrereserve

Vi har identifisert at det i dag mangler gode oversikter over åpne ordrer i Tripletex. Et dashbord som er etterspurt i markedet er hvilke ordrer dette gjelder, hvor mye som er utestående og hvilke måneder disse beløpene fordeler seg på. Ved bruk av forventet innbetalingsdato kan vi automatisk prognostisere forventede innbetalinger ned på uke- og månedsnivå.

Skroll til toppen