Utnytt dine PowerOffice GO-data til det fulle med spesialtilpassede rapporter fra BI Pro!

BI Pro Solutions bygges med Microsoft Power BI og kan settes opp som komplette pakker eller tilpasset dine ønsker.

Er du på jakt etter rapporteringsløsninger som sømløst, raskt og enkelt kan settes opp mot din PowerOffice GO har vi løsningen for deg. Gjennom effektive datauttrekk samler og behandler vi data for å skape forretningsverdi for deg og din virksomhet. Våre PowerOffice GO-rapporter gir deg økt beslutningsstøtte og tilpasses etter dine behov og ønsker.

BI Pro er stolt integrasjonspartner hos PowerOffice

Som sertifisert integrasjonspartner hos PowerOffice har BI Pro etablert sterk kunnskap om og innsikt i dataene som ligger i systemet – og hvordan verdien av disse kan hentes ut! Vi er opptatt av å dekke behovene som er i markedet og det er i tett dialog med våre kunder vi har utviklet og bygd opp vår rapportportefølje. Vi transformerer data og presenterer disse «live» i intuitive grensesnitt for deg og din virksomhet. På denne måten har vi vært med på å revolusjonere hvordan flere bedrifter jobber med data både på strategisk og operasjonelt nivå!

Ta kontroll over timeforbruket i din virksomhet

Etter å ha sett tiltagende behov for mer presis og nedbrutt timerapportering har vi utviklet en skreddersydd timerapporteringsmodul for PowerOffice GO. Rapporten synliggjør timeforbruk på tvers av hele verdikjeden og hjelper deg med å identifisere mulige rom for effektivisering og forbedring. Det dynamiske grensesnittet gir deg innsikt som ikke er mulig i statiske regneark og datauttrekk.

Skroll til toppen