Skreddersydde rapporteringsløsninger i Duett

Få full kontroll og innsikt

I en verden der data styrer beslutninger, forstår vi viktigheten av detaljert og tilgjengelig informasjon for din virksomhet. Med vår integrasjon for Duett, tar vi regnskap og rapportering til et nytt nivå.

Vi gir deg tilgang til innsiktsfulle rapporter som dekker alle dine behov – fra overordnet finansiell status til detaljert driftsoppfølging. Du får samlet alle dine data i en og samme løsning.

Innsikt som bidrar til verdiskaping

Ved å utnytte kraften i Duett kombinert med våre skreddersydde rapporter, utvikler vi i tett dialog med deg et verktøy som gir din virksomhet et fortrinn. Vår tilnærming sikrer at du ikke bare forstår hvor din virksomhet står i dag, men også hvor den er på vei. Løsningene skal bidra til deg den innsikten du trenger for å ta informerte beslutninger.

Detaljerte rapporter ned til laveste nivå

Vår integrasjon med Duett gir deg muligheten til å dykke dypt inn i dine finansielle data. Vi kan kombinere disse med data fra andre kilder som gir din virksomhet unik innsikt. Dette kan være data fra CRM, kasse-system, Excel-filer, og så videre.

Fra de store linjene til de minste detaljer, gir vi deg innsikten du trenger. Detaljerte rapporter ned på laveste nivå bidrar til å skape godt beslutningsgrunnlag og sikrer at du aldri går glipp av de små, men viktige detaljene.

Bredt mulighetsrom

Vår løsning gir deg en rekke spennende muligheter:
– Konsernfunksjonalitet (multiklient)
– Dynamisk filtering på tvers av ansvarsenheter
– Oversikt over finans, drift, timeføring, logistikk, salg, og mye mer
– Tilgangsstyring på tvers av avdeling, prosjekt og juridisk enhet

Skroll til toppen