Innsikt til et nytt nivå i Business NXT

Skreddersydd rapportering i Business NXT

I overgangen til skybaserte løsninger, er det viktig å ikke miste verdien av dataene du har samlet over tid. Med vår integrasjon mot Business NXT, sikrer vi innsikt på tvers av virksomheten.

Våre løsninger utvikles gjennom tett dialog med våre kunder. Gjennom oppstarten skreddersyr vi rapporten basert på dine ønsker, og sikrer at du får et styringsverktøy tilpasset din virksomhet.

Effektiv integrasjon sikrer kraftfulle analyser

Vi har dedikert mye tid til å forstå datastrukturene og funksjonaliteten i Business NXT. Vår kjennskap til datamodellen gjør at vi kan skreddersy uttrekk, transformasjon av data og analyser basert på hvordan din virksomhet bruker systemet. Dette gjør at du sikres skreddersydd innsikt som skaper forretningsverdi for din virksomhet – fra sekundet du migrerer til skyen. Vi har allerede utviklet et bredt utvalg av rapporter basert på behov vi har identifisert blant våre kunder

Flytter du fra Visma Business til Business NXT?

Vi vet at migrering til nye systemer kan være utfordrende, spesielt når det gjelder å beholde tilgangen til viktig historisk data og rapporteringsfunksjonalitet. Om du migrerer fra Visma Business til Business NXT og ønsker å ha med deg utviklede rapporter og analyser, er vår løsning riktig for deg.

Bredt mulighetsrom

Vår løsning gir deg en rekke spennende muligheter:
– Konsernfunksjonalitet (multiklient)
– Dynamisk filtering på tvers av ansvarsenheter
– Oversikt over finans, drift, logistikk, salg, og mye mer
– Tilgangsstyring på tvers av avdeling, prosjekt, juridisk enhet, mm.

Skroll til toppen