Våre erfarne rådgivere samarbeider med deg for å skreddersy tjenester til din virksomhet

Rapportering

Ønsker dere å styrke rapporteringen i deres virksomhet, har BI Pro løsningene for dere. Vi har en rekke rapporteringsløsninger utviklet i tett dialog med våre kunder. Løsningene utvikler vi basert på dine behov for å sikre skreddersøm. Vi transformerer, kobler og visualiserer data slik at rapportene gir deg best mulig oversikt og innsikt.

Analyse

Dagens virksomheter genererer betydelige mengder data. Å evne å bryte ned store og komplekse datasett til presise analyser er krevende og forutsetter sterk analytisk forståelse. BI Pro hjelper deg med å forstå dine utfordringer og definere viktige styrings- og måleparametere på tvers av din virksomhet. På denne måten sikrer din virksomhet maksimal datautnyttelse og økt konkurransekraft ved å presentere komplekse analyser på en enkel måte.

Dashbord

Savner du innsiktsfulle og oversiktlige dashbord? BI Pro skreddersyr visuelle og forklarende dashbord basert på din virksomhets behov. Ofte trenger man et raskt overblikk over nåsituasjonen – gjerne de store linjene på tvers av avdelinger, forretningsområder og enheter. Dette får du med våre dashboard hvor vi kan hente og sette sammen data fra mange ulike systemer.

Datatransformasjon og datalagring

Gjennom våre helintegrerte og automatiserte rutiner for datatransformasjon og datalagring, gir vi deg full oversikt over data på tvers av dine applikasjoner og systemer i et sentralt datavarehus. BI Pro bistår med uttrekk, innsamling og strukturering av data på tvers av datakilder og å tilgjengeliggjøre disse for deg på en sikker og enkel måte i ditt prefererte analyseverktøy!

Rådgivning

Savner du innsikt i dine systemer, eller har du rapporter basert på mange manuelle prosesser. Da kan en av BI Pro sine dyktige konsulenter hjelpe deg. Vi har bred og sterk kompetanse innenfor IT, økonomi og bedriftsledelse, og er raske på å oppfatte dine behov. Sammen definerer vi hva som skal analyseres og hvilke KPIer som skal presenteres. Slik skreddersyr vi akkurat den løsningen du har behov for.

La oss ta kontakt med deg

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skroll til toppen